Toy Story filmek a Disney Csatornán

2017. november 17. 12:00 - emTV.hu

Andy szobájában Woody, a régimódi cowboy a játékok vezére, egyben ő a nyolcéves kisfiú kedvenc játéka, ám vetélytársa akad Buzz, a vagány űrvadász személyében. A második részben viszont Buzz már igaz barátként indul az elrabolt Woody megmentésére. A hihetetlen kalandok során felbukkan Buzz ősi galaktikus ellensége, Zurg is. A Toy Story a megelevenedett játékok világába kalauzolja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A szívmelengető történet két részét is a műsorára tűzi a Disney Csatorna novemberben.

toy_story_3.jpg

A Toy Story 3-ban Andy már tizenhét éves, és főiskolára készül, ami őszinte aggodalommal tölti el a játékokat. Andy még a kollégiumba költözve sem válna meg kedvenc játékától, Woody-tól,ám a többiek sorsa bizonytalan. Woody a kezébe veszi a dolgok irányítását, s ezzel élete eddigi legveszélyesebb kalandjába csöppen, ami során új barátokat és félelmetes ellenségeket is szerez.

A korszakalkotó meséket olyan bájos és vicces mellékszereplők teszik felejthetetlenné, mint a szarkasztikus és szókimondó Krumplifej úr, Rex, a kisebbségi komplexussal küzdő dínó, Guba, a szellemes malacpersely, vagy épp az Őrmester, a kis zöld műanyag katonákból álló hadsereg elhivatott, precíz parancsnoka.

Toy Story 2
november 17. péntek 19:00
Disney Channel

Toy Story 3
november 24. péntek 19:00
Disney Channel

emTV.hu // Merlin Communications

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6213292421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása