Mickey és barátai is az ünnepekre készülnek

2017. november 28. 12:00 - emTV.hu

A meghitt és humoros pillanatokban egyaránt bővelkedő karácsonyi hangulat garantált a Disney legendás karaktereivel, Mickey egérrel és barátaival! A Mickey varázslatos karácsonya című mesében például Mickey és vendégei – Micimackó, Hófehérke, Ariel és még rengeteg régi és új barát – egy hóvihar miatt a házban rekednek, és a morcos Donald kacsát próbálják karácsonyi hangulatba hozni.

kacsa_karacsony_mickey_es_donald_karacsonyi_kalandja.jpg

A három muskétás is izgalmas kalandokat ígér. Lehet, hogy a három takarítónak csak apró feladataik vannak, ám az álmaik annál hatalmasabbak: muskétások akarnak lenni. Mickey, Donald és Goofy esetében bármi megtörténhet!

A Kacsa Karácsony: Mickey és Donald karácsonyi kalandja című mesében Mickey és barátai továbbra is a karácsonyra készülnek, és ismét Donald áll az események középpontjában. Ezúttal délre kellene vándorolnia Daisy és a többi kacsa társaságában, ám nem szeretné kihagyni a karácsonyozást a barátaival…

A Mickey varázslatos karácsonyát december 9-én, szombaton 7:30-tól, illetve 16:30-tól, A három muskétást ugyanazon a napon déltől, míg a Kacsa Karácsonyt december 23-án, szombaton 8:30-tól nézheted meg a Disney Csatornán.

emTV.hu // Merlin

komment
Címkék: Disney Channel

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4713400273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása