Online is tarolt a Comet

2017. december 11. 19:30 - emTV.hu

A Comet 2017 díjátadót idén ismét teljes egészében online közvetítették a szervezők. A cometlive.hu-n a nézők az élő stream mellett három fiatal youtuber, FollowAnna, GoodLike és Henry Kettner videós anyagain keresztül is nyomon követhették a gálát.

rtl_comet_2017_sajtotaj_prev-3.jpg

2017-ben kilenc fős jelölőbizottság döntött arról, hogy abban a kilenc kategóriában, ahol a közönség szavazhatott, ki legyen az az öt jelölt, akinek esélye nyílhatott arra, hogy december 8-án este Comet gömböt vehessen át. Ezzel a lehetőséggel pedig éltek is: október 25-étől, a voksolás elindításától kezdve összesen 1 270 003 szavazatot adtak le a rajongók.

Nemcsak a gálát megelőző hetekben, hanem a díjátadó napján is nagyon aktívak voltak a cometlive.hu látogatói, akik december 8-án összesen 21 431 videómegtekintést generáltak, az ezzel eltöltött idő pedig meghaladta a 201 391 percet.

Az élő streamek legnagyobb közönsége a 18 és 34 év közötti korosztályból került ki, a legaktívabbak ezen belül a 18-24 év közötti nők voltak. A YouTube live közvetítés megtekintése 194 023 perc volt. A három youtubernek is köszönhetően december 8-án összesen 64 szöveges és képes anyag, illetve 29 videós tartalom került ki a Comet 2017 hivatalos weboldalára.

Ezeknek is köszönhetően a hétvége top online eseménye volt a Comet, ahol a díjazottak, a jelöltek és a közönség együtt ünnepelhetett.

emTV.hu // RTL Magyarország // Comet

komment
Címkék: Koncert Zene Comet RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9813473283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása