Régi ismerősök és új rejtélyek január 5-től az X-akták folytatásában

2017. december 15. 10:20 - emTV.hu

Mint ahogy azt tegnap elsőként megírtuk, alig negyvennyolc órával a világpremiert követően már magyar szinkronnal tekinthető meg az X-Akták legújabb évada a COOL műsorán. A tíz epizódból álló új évad története pontosan ott folytatódik, ahol az előző befejeződött: a rajongók választ kapnak a rejtélyes fénycsóva forrására, de a készítők ígérete szerint Scully és Mulder gyermeke, William múltja is feltárul majd.

x_aktak_11.jpg

Újra feltűnik a páros legendás felettese, Walter Skinner, és a rejtélyes Cigarettázó Férfi előéletéről is többet tudhatunk meg.

Az új évadban Haley Joel Osment is játszik, aki gyermekszínészként az 1994-ben készült Forrest Gumpban tűnt fel először (ő formálta meg a címszereplő fiát), a világhírt – és ezzel együtt egy Oscar-jelölést is – az 1999-es Hatodik érzék hozta meg számára.

A széria executive producere ezúttal is a sorozat atyja, Chris Carter, a szintén veterán sorozatkészítő Glen Morgan társaságában.

X-akták XI premier
január 5.
COOL

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7913501849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása