Ünnepelj Középföldén a Film+-szal

2017. december 21. 14:15 - emTV.hu

Immár hagyomány, hogy a Film+ karácsonyi filmkínálatának meghatározó pillére Peter Jackson Gyűrűk Ura- és A Hobbit-trilógiája. Nem lesz ez másként ez 2017-ben sem: a fantasztikus klasszikus teljes terjedelmében az idén is végigkíséri az ünnepeket a Film+-on! December 24-től hat estén át újra megelevenedik Középfölde varázslatos világa, ráadásul a filmek alapjául szolgáló regényfolyam időrendi sorrendjét követve.

Ennek megfelelően a sort december 24-én A hobbit – Váratlan utazás című film indítja. Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. A békésen éldegélő Zsákos Bilbót (Martin Freeman) Szürke Gandalf, tizenhárom törp és legendás vezetőjük, Tölgypajzsos Thorin társaságában vág neki az utazásnak. Céljuk, hogy visszaköveteljék az elveszett Törp Királyságot a rettegett sárkánytól, Smaugtól.

December 25-én A hobbit – Smaug pusztasága című résszel folytatódik az út a Magányos Hegy felé. Másnap, december 26-án A hobbit – Az öt sereg csatája című résszel zárul Peter Jackson Hobbit-trilógiája. December 27-től három estén a klasszikus Gyűrűk ura-trilógia szereplőinek kalandjait követhetik a nézők a Film+ műsorán.

A Hobbit és A gyűrűk ura filmek december 24-től hat estén át 20:30-tól a Film+ műsorán!

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: RTL Film+

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9313516139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása