Karácsony a TV2 Csoport csatornáin

2017. december 22. 17:05 - emTV.hu

Az ünnepi időszakban is egész estés szórakozást kínálnak a TV2 Csoport csatornái. Szenteste a TV2-n a Sztárban Sztár+1 kicsi különkiadása után az elmaradhatatlan Reszkessetek, betörők! lesz műsoron, 25-én a Jégkorszak 4. és a Reszkessetek, betörők! 2: Elveszve New Yorkban, míg karácsony másnapjának estéjén Hupikék törpikék második része és a Megjött apuci országos tévépremierje várja a TV2 nézőit. A nagycsatorna mellett a cégcsoport kábeltévéi is ünnepi műsorkínálattal jelentkeznek.

A legkarácsonyibb Drágán add az életed című filmet már december 23-án elhozza a Mozi+ az otthonokba, az ünnepek alatt pedig az összes Die Hard film látható lesz a csatornán. A családi mozik sem maradhatnak el: december 24-én a Télapu 2 – Veszélyben a karácsony és Télapu 3 – A szánbitorló is műsorra kerül, valamint olyan klasszikus magyar rajzfilmeket is láthatnak az ünnepek alatt, mint a Szaffi, a Ludas Matyi, a Macskafogó és a Vuk. A programkínálatot színesíti december 25-én 19:15-től Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével a Men in Black – Sötét zsaruk 2., valamint este kilenctől Jason Statham, Melissa McCarthy és Jude Law a Budapesten is forgatott A kém című filmje. Karácsony másnapján a Men in Black harmadik része és a Die Hard – Az élet mindig drága várja majd a Mozi+ nézőit.

A SuperTV2 szórakoztató filmekkel várja a családokat a képernyők elé. December 24-én 18:45-től James Cameron nagysikerű kalandfilmjét, az Avatart vetítik, majd 22:15-től az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című akciófilm látható. December 25-én főműsoridőben a Nász-ajánlat, valamint a Dr. Szöszi nyújt kikapcsolódást, 26-án pedig az Én és a hercegem, valamint a Dr. Szöszi második része szerepel a kínálatban. Sokan követték tizenöt évvel ezelőtt Kandász Andrea szívmelengető sorozatát, a Szülőszobát. Most a SuperTV2-n tér vissza a képernyőre december 23-án a dokumentumfilm, amely megmutatja az egykori szereplők sorstörténeteit. Kiderül, mi történt az elmúlt másfél évtizedben, megvalósultak-e az akkori családi álmok, együtt maradtak-e vagy elváltak a szülők?

December 25-én a FEM3 műsorán Várkonyi Andrea és a Micsoda nők! rendhagyó adással ünnepelnek, Dér Heni, Horváth Éva és Mádai Vivien is beszélnek az ünnepekhez fűződő emlékeikről és a lányok egymást is megajándékozzák. Szintén ezen a napon látható először a Boldogság Minisztérium. Sütő Enikő nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy civilek és ismert emberek történetein keresztül új perspektívából mutassa meg az olyan hétköznapinak vélt fogalmakat, mint a boldogság, a szeretet és az elfogadás. A cél, hogy egy újfajta gondolkodásmódot adjon át és általa a nézők könnyebben megtalálják a boldogsághoz vezető misztikus utat. Az első két rész december 25-én és 26-án este fél kilenctől látható a FEM3 képernyőjén.

Az ünnepi időszakban is minőségi kikapcsolódást kínál a Prime. A TV2 prémium csatornája a karácsonyi hangulatot egy magyar klasszikussal alapozza meg, hiszen december 23-án este kilenc órától érkezik A miniszter félrelép, míg szenteste Az ördög Pradát visel című filmet hozza el nézőinek. Cameron Diaz két napra is ellátogat a csatornára: december 25-én este kilenc órától a Szexvideó című pikáns vígjátékban tűnik fel, Jason Segel oldalán, december 26-án este pedig Tom Cruise-zal keveredik veszélyes kalandokba a Kéjjel-nappal című filmben.

A Kiwi TV képernyőjén december 22-én kezdődik a téli szünet és minden este tartogat meglepetést a csatorna a kis nézőinek este nyolc órától. Pénteken a Kung Fu Pandát láthatják a gyerekek, majd december 23-án a Spongya Bobot, szenteste pedig Croodék különös, ősi világába kalandozhatnak el a kicsik. Karácsony napján Turbóval ismerkedhetnek meg a gyerekek: a történet egy csigáról szól, aki a sebesség megszállottja és elhatározza, hogy elindul egy versenyen. Karácsony másnapján Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Az Így neveld a sárkányod 2-ben olyan tájakra jutnak el a főszereplők, ahol nem járt még viking. Így fedezik fel a titkos jégbarlangot, melyben idomítatlan sárkányok tanyáznak.

A Zenebutik csatornán december 24-26 között délelőttönként a Kívánságpiac karácsonyi epizódjait láthatják a nézők, valamint 24-én 16:35-től a Dáridó Anno gyerekkarácsonyt, délután hat órától a Zeneexpressz, este nyolc órától pedig a Dáridó Klub ünnepi adását tűzik műsorra. Sokak nagy kedvencei térnek vissza a képernyőre ezen a napon: kilenc órától a Megasztár negyedik évadának karácsonyi adásában újra hallhatják a nézők Király Viktort, Fekete Dávidot, Lakatos Krisztiánt, Tóth Lüszit, Bencsik Tamarát, Hient és a többieket. December 25-én és 26-án délután a Zenebutik bemutatja karácsonyi adásai szórakoztatnak majd.

A Chili TV profi séfjei minden segítséget megadnak, hogy karácsonykor is a legfinomabb falatok kerüljenek az ünnepi asztalra. A világhírű szakácsok: Nigella Lawson, Gordon Ramsey és Jamie Oliver is elhozza kedvenc receptjeit, hogy az idei karácsony a gasztronómia terén is emlékezetes legyen. December 23-án este hattól a Nigella karácsonyi lakomája és karácsonyi különkiadása után Gordon Ramsay-vel főzhetnek a Chili nézői, utána pedig Jamie New York-i karácsonyának menüjét is elkészíthetik lépésről-lépésre. Szenteste napján a Nigella karácsonyi lakomájának második része, a Főzz karácsonyra Gordon RAamsey-vel és Jamie karácsonyi bulija szerepel a Chili TV étlapján.

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2713518719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása