Csúcsot döntött a Sláger TV

2018. január 03. 17:25 - emTV.hu

Nem múlhat el szilveszter sláger zenék nélkül. A zenés csatornák közül a Sláger TV előtt várták legtöbben az újévet. A 18-59-es célcsoportban az összes adó közül a Sláger TV a negyedik legnézettebb csatorna volt az új esztendő küszöbén. Összességében pedig közel kétszázezer ember koccintott a Sláger TV-t nézve éjfélkor.

Az Eszem-iszom, dínom-dánom szilveszteri különkiadása 5,3%-os SHR-t ért el a 18-59-es célcsoportban, azaz az éppen a televízió előtt ülő tizennyolc és ötvenkilenc év közöttiek 5,3 %-a választotta a tegnap slágereit szilveszter éjjelén.

Az Eszem-iszom, dínom-dánom legújabb epizódjait évközben keddenként 19:55-től láthatják a nézők. Az elmúlt évek legnagyobb slágereivel pedig naponta találkozhatnak a Retro TV című műsorban.

emTV.hu // Good PR Solution // Nielsen közönségmérés // képünk illusztráció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4913547259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása