Új részekkel folytatódik a Rejtjelek a COOL-on

2018. január 19. 13:25 - emTV.hu

A huszonkét epizódból álló harmadik évad tizennyolc hónappal az előző szezon befejezése után játszódik. A csapat szétszéledt: Weller Jane után kutat. Zapata a CIA-nál, Patterson a Szilícium-völgyben programozóként, egyedül Reade maradt az FBI kötelékében. Egy váratlan felfedezés azonban ismét összehozza a csapatot, akik egy új és minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel találják szembe magukat. És ha ez nem lenne elég, az eddigi barátok múltjából olyan titkok derülnek ki, amik alapjaiban veszélyeztetik az eddig jól működő csapatot.

Az új évad érdekessége, hogy a készítők New Yorkmellett világszerte több eredeti helyszínen – így például Velencében, Barcelonában, Sydney-ben és Marrákesben – is forgattak, ami egyáltalán nem szokványos a tévésorozatok esetében.

Rejtjelek III premier
január 25. csütörtökön 23:00
COOL

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7213588193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása