Bunyótól mentette meg keresztfiát az Oltári csajok főszereplője

2018. január 25. 11:50 - emTV.hu

Ember Márknak még nincsen saját családja, de a keresztfiára úgy tekint, mint a gyermekére, nem csoda hát, hogy Mirkót a legjobb barátjának is tartja. Annyira egy hullámhosszon vannak, hogy szinte olvasnak egymás gondolataiban, és gyakran bizony távolról is érzik egymást. Nemrégiben például ennek a furcsa hatodik érzéknek köszönhetően sikerült megóvnia Mirkót egy verekedéstől.

kornel_megtagadja_az_anyjat4.jpg

Az Oltári csajok Herczeg Kornélja megveti azokat az erkölcsöket, illetve látásmódot, amit a sorozatbeli családja képvisel. A karaktert megformáló Ember Márk viszont pont a szöges ellentétje ennek, hiszen az ő életében óriási jelentősége van a szeretteinek, a szerb származásának és a tradícióiknak. Amióta a Vígszínház oszlopos tagja, életvitelszerűen a fővárosban él, ám amikor csak teheti, hazautazik Pomázra a különböző ünnepekre.

"Nagy jelentőséggel bírnak számomra a szerb hagyományok, amiket ősidők óta tartunk. Amikor az elfoglaltságaim miatt nem tudok hazamenni a családi ünnepekre, akkor általában a keresztfiammal itt, Budapesten ünneplünk. Őrizzük a régi tradícióinkat. Például húsvétkor nem kölnivel fújjuk le a lányokat, hanem az ősi szokásaink szerint egy virágot belemártunk a vízbe, és úgy adjuk oda a hölgyeknek"

– árulta el Márk. A fiatal színész a keresztfiát tartja a legjobb barátjának. Annyira szoros és mély lelki kapcsolat van köztük, hogy gyakran távolról is érzik egymást. Ezt bizonyítja az is, ami legutóbb esett meg velük.

"Most szilveszterkor történt, hogy játszottam a színházban, de korábban megbeszéltük, hogy az éjszaka folyamán találkozunk majd egy szórakozóhelyen. Az éjfélt még a Vígben töltöttem, de egyszer csak elfogott egy olyan érzés, hogy nekem most azonnal Mirkó mellett a helyem. Elsiettem és amikor betoppantam a buliba, ahol ő volt, éppen egy verekedés kezdett kialakulni körülötte. Már pattanásig feszült a hangulat és végül én csitítottam le a feleket. Úgy tűnik, hogy ez a köztünk levő hatodik érzék megint működött"

– mondta Márk, aki azt is elmesélte, hogy Mirkótól sem áll távol a színészet, hiszen volt már rá példa, hogy a Magyarországi Szerb Színházban együtt játszottak.

Vajon Herczeg Kornél követi-e az őt megformáló színész példáját és valaha közelebb kerül-e a családjához? Vagy továbbra is önkéntes száműzetésben tengeti majd mindennapjait? Az RTLII-n hétköznap esténként látható telenovellából hamarosan ez is kiderül!

Oltári csajok
hétköznap 20:30
RTLII

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5513598897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása