Nézettségi rekorddal nyitott A mi kis falunk második évada

2018. február 05. 14:55 - emTV.hu

A kereskedelmileg fontos 18-49-es korcsoportban a televíziót nézők 28,6 százaléka – 520.215 néző – választotta szombat esti szórakozásnak Pajkaszeg lakóinak poénokkal tűzdelt történetét, míg a teljes lakosság körében szintén kiválóan teljesített A mi kis falunk, hiszen 1.168.341 nézőt ültetett a képernyők elé. Ezzel az idei év eddigi legnézettebb műsora lett a sorozat szombat esti évadnyitó epizódja.

polgm.jpg

A kiemelkedő eredmény egyúttal azt is jelenti, hogy A mi kis falunk a 2018-as esztendő eddigi legnézettebb produkciója mind a 18-49 éves korosztály, mind pedig a teljes lakosság körében.

Az RTL Magyarország valamennyi dolgozója nevében köszönetét fejezi ki nézőinek, amiért szombat este is az RTL Klubot választották.

A mi kis falunk
szombat 20:00
RTL Klub

RTL Magyarország // Nielsen Közönségmérés

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2813636292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása