Új részekkel jön a The Walking Dead nyolcadik évada

2018. február 22. 12:40 - emTV.hu

A nyolcadik évadban Rick totális háborút hirdetett Negan és csapata ellen. A Megváltók többen vannak, jobban felszereltek és könyörtelenek, ám Rick és az egyesített közösségek elszántan küzdöttek egy szebb jövő ígéretéért. A legutolsó epizódban a harc már végéhez közeledett, és úgy tűnt, Rick és csapatai győzedelmeskednek. Ám Negan ismét felbukkant, és megmutatta erejét.

Az elhúzódó háború mindkét felet megviselte: a közösségek szétszakadtak, Alexandriát elpusztították, Hilltop sarokba szorult, a Királyság romokban. Ráadásul Alexandria lakóit bár Carl hősiesen biztonságba vezette, a túlélők az epizód végén megdöbbentő helyzettel szembesültek. Vajon mi lesz Carl sorsa? És mit fog tenni Rick, akinek sokáig fia jelentette az egyetlen mozgatórugót a sokszor értelmetlennek tűnő létben?

Mindemellett Aaron és Enid is kétségbeejtő helyzetbe került, hiszen nem tudhatják, hogy barátságos vidéken járnak-e. Gabriel atya mindent megtesz, hogy biztonságban visszacsempéssze Dr. Carsont Hilltop környékére, Maggie pedig nehéz választás előtt áll: a Megváltókkal kialakult patthelyzetben el kell döntenie, hogy mit kezdjen a kezei közé került hadifoglyokkal.

A háború mellett Negan kénytelen saját emberei között is rendet tenni, mert az árulók hatalomvágya a Megváltók között is konfliktust szít. Miközben a háború mindenkit felemészt, a jó és a rossz közötti határ egyre inkább elmosódik, és egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a harcok kimenetele.

The Walking Dead VIII – új epizódok
február 26. hétfő 22:00
FOX

emTV.hu // FOX // címlapfotó: AMC

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7413689570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása