Változások a Comedy Central műsorrendjében

2018. február 26. 12:30 - emTV.hu

A mai naptól több produkciót is érintő változás lép életbe a Comedy Central műsorán, mely egyaránt érinti a napközben futó sorozatokat és az esti premiereket is. Több műsor időpontot vált, köztük A Goldberg család, a Családom, darabokban, az Úr keres hölgyet, a Modern család, a Dokik, a Már megint Malcolm, és a Mike & Molly.

A Goldberg család (The Goldbergs) friss részei hétköznapokon 16:00-tól, ismétlések (másnap) 12:55-kor és (két nappal később) 7:55-kor, illetve hétvégén 11:25-től. A negyedik évad premierepizódjai pedig március 3-tól szombat este 21:00-ra költözik.

A Családom, darabokban (Life in Pieces) hétköznapokon 15:30-kor jelentkezik.

Az Úr keres hölgyet (Man Seeking Woman) első évada hétfő este 23:00-ra költözik, és március 5-től dupla epizódokkal lesz látható.

A Modern család (Modern Family) nyolcadik szezonjának premierepizódjai március 3-tól szombat este 20:30-ra költöznek.

A Dokik (Scrubs) újra hétköznapokon éjjel egykor lesz látható, dupla részekkel, míg a Már megint Malcolm (Malcolm in the Middle) reggelente lesz látható (hétköznap 6:55-kor, hétvégén pedig 8:55-kor).

A Mike & Molly lekerül a műsorról és nemsokára a Comedy Central Family-re költözik.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6513699466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása