Négy évtized filmremekeivel melegít az Oscarra a Paramount Channel

2018. március 02. 15:30 - Ádám // emTV.hu

Oscar-díjas produkciókkal hangolódhatunk az Amerikai Filmakadémia vasárnap éjszakai díjátadójára a Paramount Channel jóvoltából! Minden korosztály számára felhőtlen szórakozást ígér a csatorna, hiszen olyan sikerfilmek kerülnek képernyőre a nap folyamán, mint a Hihetetlen család, a Juno vagy Roman Polanski klasszikusa, a Kínai negyed.

a_hihetetlen_csalad1.jpg

Március 4-én, vasárnap rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban a kilencvenedik Oscar-gálát, ahol a 2017-ben bemutatott alkotások közül az egyes kategóriák legjobbjait díjazzák. A Paramount Channel a filmipar leghíresebb díjátadójának tiszteletére négy, arany szobrocskával kitüntetett remeket tűz műsorára a díjátadó napján, hogy a mozirajongók stílusosan hangolódhassanak a várva várt eseményre.

A különleges programsorozat kezdő darabja a 2004-ben bemutatott rajzfilm, A hihetetlen család lesz. A Pixar mára már kultikussá vált meséjét két Oscarral (a legjobb animációs film és a legjobb hangvágás) jutalmazták, a szuperképességekkel rendelkező család kalandjai pedig garantált szórakozást ígérnek nemcsak a gyerekek, hanem az egész család számára.

Ezt követi a Juno című amerikai romantikus vígjáték, amely a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó díjat zsebelte be. A történet egy minnesotai tizenhat éves, legjobb barátjától teherbe esett lányról szól. A kamaszként anyává váló főhős megpróbáltatásait humorral átszövő történetben olyan sztárok tűnnek fel, mint Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner és J.K. Simmons.

A különleges filmsorozat egyik legklasszikusabb darabja a Robin Williams, Ben Affleck és Matt Damon főszereplésével készült Good Will Hunting, ami este kilenckor  vonzza majd a képernyő elé a nézőket. Az 1997-ben bemutatott dráma középpontjában a gondnokként dolgozó különc és zseni Will áll, akinek kivételes tehetségére egy egyetemi professzor figyel fel. A filmben nyújtott alakításáért Robin Williams a legjobb mellékszereplő díjával, a főszerepek mellett a forgatókönyvet is jegyző Affleck-Damon páros pedig a legjobb eredeti forgatókönyvért járó aranyszoborral gazdagodott az 1998-as Oscar gálán.

Az estét a Kínai negyed zárja. Az 1974-ben debütált kultuszfilm a lengyel rendezőfenomén, Roman Polanski utolsó Amerikában készült alkotása. tizenegy kategóriában jelölték Oscar-díjra, végül a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó szobrot sikerült begyűjtenie. A magándetektívet és különös megbízóját pedig két hollywoodi legenda, a fiatal Jack Nicholson és Faye Dunaway alakítja.

Ne maradj le a különleges filmválogatásról március 4-én, vasárnap 16.45-től a Paramount Channel műsorán!

16:45 A hihetetlen család
19:00 Juno
21:00 Good Will Hunting
23:40 Kínai negyed

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3413710040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása