Magyarul hangzott el a Szép cica az Agymenők forgatásán

2018. március 06. 13:30 - emTV.hu

Melegíts az új évadra a magyar hangokkal szerdán a csatorna Facebook oldalán

Tavasszal sem maradunk tudományos gyorstalpaló nélkül: folytatódik a különc zsenik kalandjait nyomon követő, többszörös díjnyertes sorozat. A négy pasadenai tudós nem mindennapi életének kulisszái mögé ráadásul három magyar rajongó élőben is betekinthetett: a Comedy Central játékának nyertesei nem csak részt vehettek a Los Angeles-i felvételeken, de a produkció alkotójával, Chuck Lorre-ral is találkoztak. A csatorna a képernyők előtt ülő fanoknak is tartogat meglepetéseket: március 7-én kedvenceink szinkronhangjai Facebook live streammel melegítenek be a premierre.

agymenok_11evad2.JPEG

Hazánkban is töretlen az elviselhetetlenül kényszeres zseni és nem kevésbé lökött kollégáinak történetét középpontba helyező sorozat népszerűsége. A többek között Emmy – és Golden Globe-díjjal kitüntetett Agymenők aktuális évadának felvételébe most néhány magyar rajongó is bepillantást nyerhetett: a humorcsatorna augusztusban lezárult nyereményjátékának győztesei Los Angeles-i vakációjukat stúdiólátogatással, Chuck Lorre-randevúval és egy magyar produkcióval koronázták meg.

"Egyedülálló élmény volt száz, a világ minden tájáról érkező rajongóval együtt részt venni az új évad tizedik epizódjának felvételén. Hárman képviseltük Magyarországot, és maximálisan kihasználtuk a számunkra nyújtott lehetőségeket. A forgatási szünetekben a közönség különböző vicces feladatokat kapott: én például mindenki elé kiállva mondtam el, hogy milyen sokat jelent nekem ez a sorozat, az egyik nyertestársam pedig Sheldon gyógyuló dalát, a „Szép cicát” énekelte el magyarul"

– mesélte Szabó Réka, az egyik szerencsés résztvevő.

"A parkolóban még magát Chuck Lorre-t is sikerült elkapnom, aki aláírta a produkciómmal kiérdemelt, minden szereplő által dedikált fotómat, majd legnagyobb meglepetésemre egy biciklis kollégával utánam küldette az epizód részletes forgatókönyvét."

Réka életre szóló élményéről a keddi premierepizód előtt is mesél a kíváncsi Agymenők-fanoknak. A humorcsatorna ugyanis Facebook live stream-sorozattal hangol az új évadra: Réka mellett elsőként a legfurcsább párost, Amy Farrah Fowlert és Sheldon Coopert magyarul megszólaltató Szabó Zselyke és Szabó Máté válaszol a kommentelők és a moderátor stand-upos, Ráskó Eszter kérdéseire. Melegíts be a magyar hangokkal szerdán 20:30-tól a csatorna Facebook oldalán!

Agymenők XI premier
március 7. szerda 21:00
Comedy Centralon

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3613719264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása