Saját műsort kapott a Séfek Séfe döntőse

2018. március 09. 12:00 - emTV.hu

Hétfőtől új, saját gyártású műsor kap helyet a LiChi TV programkínálatában. A 100% hazai című gasztroműsor hétköznap esténként jelentkezik a Séfek Séfe döntősével, Szendrei Bencével. A fiatal szakács a kitűnő hazai alapanyagok bemutatása mellett számos konyhai praktikával várja a nézőket, hogy a főzés mindenki számára felhőtlen kikapcsolódássá válhasson.

100_hazai.jpg

A legtöbb séf a finom fogások egyik titkának a jó minőségű alapanyagokat tartja. Ehhez azonban nem kell külföldre menni, hazánkban is számos termelő gondoskodik arról, hogy kiváló zöldségek, gyümölcsök, húsok álljanak a gasztronómia szerelmeseinek rendelkezésére. A LiChi TV új, saját gyártású műsora, a 100% hazai ezeket az alapanyagokat mutatja be, és arra is ötleteket kap a néző a műsor házigazdájától, Szendrei Bencétől, hogy hogyan tud változatos, egészséges ételeket készíteni a hozzávalókból.

"Nagyon boldog vagyok, hogy saját műsort forgathatok és a szenvedélyemnek, a gasztronómiának élhetek. Magam is őstermelő vagyok, a műsorral az a célom, hogy bemutassam a nézőknek, a kiváló minőségű alapanyagokat nem kell mindig külföldön keresni, hiszen hazánkban is hihetetlen jó alapanyagok vannak. Küldetésemnek tekintem támogatni a magyar termelőket, és felszólalni mellettük"

– árulta el Szendrei Bence, aki a Séfek Séfe versenyében Wolf András csapatában egészen a döntőig jutott.

"A 100% hazai-ban természetesen az alapanyagok sokrétű felhasználásán van a hangsúly. Gyorsan és egyszerűen tudunk elkészíteni változatos, színes, egészséges ételeket. Rengeteg hasznos otthoni praktikával készülök a nézőknek. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy megértsük mit-miért csinálunk a konyhában, mint bemagolni egy-egy receptet, hiszen akkor öröm a főzés, ha szabadon szárnyal a fantáziánk. Ehhez pedig minden biztos alapot igyekszem megadni a műsor alatt."

100% hazai premier
március 12. hétfő 20:10
LiChi TV

emTV.hu // TV2 Csoport

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2513725918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása