Újabb retro kedvenccel köszönti a tavaszt az Izaura TV

2018. március 13. 14:55 - emTV.hu

Közel húsz év után újra a képernyőn Betty, a csúnya lány! A nagysikerű kolumbiai klasszikus március 26-tól az Izaura TV-n tér vissza, hogy felelevenítse az okos, de csúnyácska Betty és a sármos Armando Mendoza mesébe illő szerelmi történetét.

betty_la_fea.jpg

A sorozat szerelmesei március 26-án este hét órától, minden hétköznap nosztalgiázhatnak majd a Betty, a csúnya lány című sorozattal, amely A titkok és szerelmek epizódjait váltja az Izaura TV műsorán. Bár a telenovella számtalan nemzetközi átdolgozás inspirációjaként szolgált, az eredeti kolumbiai verzió máig az egyik legnépszerűbb romantikus sorozat maradt, ami most a magyar nézőket is ismét elvarázsolja. A Betty-t megformáló Anna Maria Orozco ma már kétgyermekes édesanya, bomba formában van, ám a legismertebb szerepeként jelenleg is ezt tartják számon.

A telenovella főhőse, Beatriz Pinzón Solano ambiciózus közgazdászként munkájában sikeres, ám csúnyácska külseje miatt a szerelemben folyamatos csalódások érik. Egyetlen barátja volt, aki rövid románc után elhagyta, azóta pedig kizárólag karrierjére koncentrált. Az élete azonban hatalmas fordulatot vesz, amikor az Ecomoda nevű divatcégnél kap munkát, ahol azonnal beleszeret Armando Mendozába. A történet csak itt kezdődik igazán…

Betty, a csúnya lány premier
március 26. hétfő 19:00
Izaura TV

emTV.hu // TV2 Csoport

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9313736422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása