Gundel Takács Gábor vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

2018. március 26. 16:30 - emTV.hu

A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést a hagyományokhoz hűen, idén is a Pesti Vigadóban veszik át a díjazottak. A jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény műsorvezetőjének személye is ismert: a gálaest házigazdája Gundel Takács Gábor.

gundi.jpg

"A Televíziós Újságírók Díja gála a televíziós szakma egyik legfontosabb eseménye, ahol együtt ünnepeljük az előző év kiemelkedő televíziós teljesítményeit, legyenek azok bármely csatornához köthetők. Az ünnepélyes díjátadó jó alkalom, hogy a televíziózással kapcsolatban arra irányuljon a figyelem, ami a lényeg: a szórakoztató, igényes produkciókra. Számomra megtiszteltetés, hogy jelöltként és a gála műsorvezetőként egyaránt részese lehetek az eseménynek"

– mondta Gundel Takács Gábor.

Az elismerést 2014-ben a SorozatWiki főszerkesztője, Kenderessy Szabolcs kezdeményezésére alapították szak- és hírmédiumok azzal a céllal, hogy méltó módon ismerjék el a televíziós szakma legkiemelkedőbb teljesítményeit.

emTV.hu // Ken Media // fotó: Hegedüs Róbert

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8013781106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása