Rubint Rella: "Úgy néztem ki, mint egy fiú"

2018. március 28. 18:00 - emTV.hu

Dallos Bogi tavaly indította a 7kor Nálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége Rubint Rella volt, aki mesélt a családjáról, a gyerekkoráról, valamint az is kiderült, hogy, hogy lett fitnesz instruktor, és az egészséges életmód híve.

dallosbogi_rella2.jpg

Az új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző kihívásokat is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, többek között, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi, vagy Lábas Viki.

Szerencsére Dallos Bogi vendégei nem szégyenlősek és pár kalandos történetet is elmesélnek a műsorvezető unszolására. A második adás vendége Rubint Rella volt, akitől megtudhattuk, hogy milyen volt gyerekkorában, hogyan vált fitnesz instruktorrá, hogyan telnek egyetemi napjai, valamint, hogy ismerte meg szerelmét.

Rella elmondta, hogy már korábban is követte a 7kor Nálam! részeit a YouTube-on, és titokban bízott benne hogy egyszer őt is meginvitálja Bogi a kanapéjára.

"Hihetetlen milyen kedves személyisége van Boginak, annyira jót beszélgettünk. Imádtam az egészet és alig várom, hogy visszanézzem!"

– mesélte Rella a felvételt követően.

A friss évadban Bogi, többek között Pápai Jocit, Freddiet, Závodi Marcit, Viszkok Fruzsit és Tóth Gabit is vendégül látja lakása kanapéján. A következő adásban a tizennyolc éves zeneszerző/producer Závodi Marci lesz a vendég.

7kor Nálam! II premier-epizód
április 2. hétfő 21:05
m2 Petőfi

emTV.hu // Dallos Bogi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr713785360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása