Ellenzéki miniszterelnök-jelölti vita lesz ma az RTL Klubon

2018. április 05. 18:00 - emTV.hu

Elfogadta az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorának meghívását Szél Bernadett az LMP, Vona Gábor a Jobbik és Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. A műsor szerkesztői meghívták a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, Orbán Viktort is, de a pártszövetség nem kívánt élni a lehetőséggel.

A műsorban mindhárom miniszterelnök-jelölt azonos ideig beszélhet majd. A témák között szerepel egyebek mellett az oktatás, az egészségügy, a migráció, a szegénység, a korrupció és a demokrácia állapota. A miniszterelnök-jelöltek szópárbaját a televíziós viták mestere: Baló György moderálja.

A kereskedelmi egy órás vita adásszerű rögzítése csütörtökön délelőtt lesz, a vágatlan felvételt este tizenegy órától sugározza az RTL Klub. A miniszterelnök-jelöltek vitáját az adással párhuzamosan az rtl.hu és az rtlmost.hu weboldalakon is figyelemmel lehet kísérni.

Vasárnap este pedig élő választási műsorral várja nézőit az RTL Klub.

Magyarul Balóval
április 5. csütörtök 23:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4113810990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása