Péntek este újabb tabukat dönt meg Kovács András Péter

2018. április 26. 18:00 - emTV.hu

Hazánk legjobb stand-uposaival folytatódik a Comedy Central nagysikerű műsorfolyama, a Comedy Club. Holnap este Kovács András Péter vadonatúj produkciója, a Vihar a biliben második epizódját láthatjuk, benne rengeteg tabudöntögető őszinteséggel és egy háromgyermekes apa mindennapi kalandjaival.

kap_viharabiliben_2.jpg

Vihar a biliben című estjével startolt a Comedy Club harmadik évada a humorcsatornán, most pedig az előadás második részével tér vissza a képernyőre Kovács András Péter. A Karinthy-gyűrűs humorista féltett tabuinkat vizsgálja meg kíméletlen őszinteséggel: az első epizódban leckét adott az egyháznak, a rasszizmusnak és a párkapcsolatoknak is. A holnapi adás fókuszában ezúttal saját hatalmas kis hazugságaink állnak.

Megéri-e a tökéletes vízparti selfie kedvéért megvárni a naplementét, miért is jobb az ezer forintos kávé szerényebb társainál, és miért nem boldogít a pénz, ha egyszer romantikusabb a Seychelle-szigetek a löncshúsos szendvicsnél? Hiúságok teljes vásárát kínálja a szarkasztikus lista, amiből mindenki kiválaszthatja saját mindennapi bűneit.

A menőség chicagói utcagyerekekkel és hazai Kozsóval szemléltetett modern definíciója és az ittas Drakula gróf valódi legendájának leleplezése sem hiányozhat a háromgyermekes apuka tárházából. Ahogy azt is megtudhatjuk, hogyan neveljük pénzügyi tudatosságra a gyerekeket egy parkolóautomata segítségével, miért hordják valójában hátul a copfjukat a lányok, és milyen esélyei vannak a hideg bosszú apukájának a családi kanapészövetséggel szemben? A humorista szellemeskedés nélkül, nyers őszinteséggel beszél az ittasan hazatérő apa és a kihűlt kályha jelenségéről is, amit a magyar családok nagy része csak átlagos kedd estének hív...

Kovács András Péter: Vihar a biliben II. rész premier
április 27. péntek 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7713871336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása