Televíziós alkotók ötleteit várják a Hypewriter júniusi pitchfórumára

2018. április 28. 10:00 - emTV.hu

Televízióssorozat-ötleteket vár a Paprika Studios és az RTL Magyarország közös pályázata. Az ötletfórum életre hívói a minőségi televíziós sorozatgyártás fejlesztését tűzték ki célul, ennek érdekében kívánnak lehetőséget adni egyedi ötletek és újszerű tartalmak megvalósítására. A pályázat győztese tízezer euró pénzdíjat kap, a továbbfejlesztett koncepciója pedig a Paprika Studios gyártásában készül el, majd az epizódot az RTL Magyarország tűzi műsorra.

cinematographer.jpg

A budapesti Hypewriter pitchfórumra hat-tíz epizódból álló, epizódonként nagyjából negyven-ötven perces sorozatok ötletét várják. Elsősorban kelet-közép-európai országokból érkező nevezésekre számítanak, de a világ minden részéről lehet jelentkezni. A pályázati anyagokat angol nyelven kell beadni, a pitchfórumra június 25. és 28. között kerül sor, ahol a jelentkezők közül a legjobbnak ítélt nyolc projekt mutatkozik majd be a döntőben az ötfős nemzetközi szakmai zsűri és a közönség előtt.

A nevezés feltételeiről, valamint a díjakról a hypewriter.tv weboldalán olvashatsz.

A nevezés határideje 2018. május 15.

emTV.hu // Daazo.com // képünk illusztráció

komment
Címkék: RTL Hypewriter

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7413875168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása