Divat tippek Dallos Bogi kanapéjáról

2018. május 17. 14:00 - emTV.hu

Dallos Bogi 7kornálam! című újgenerációs talkshowjának friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége hazánk egyik legsikeresebb divatbloggere, Nagy Vivi volt, aki mesélt gyerekkoráról, iskoláiról, karrierjéről, valamint, hogy, hogy látja magát öt éve múlva.

7kornalam_nagyvivi.JPG

Nagy Vivi, divatblogger, aki számos iskolát és tévesen választott egyetemet megjárt időszak után megtalálta azt a hivatást, ami teljes mértékben boldoggá teszi. Na, de hogy reagál Vivi a negatív kritikákra? Olvas-e egyáltalán kommenteket, mennyire érzékeny? Kik azok az emberek az életében, akik leginkább inspirálják? Mik a tervei, hány évet lát még maga előtt influencerként, és hogy jött a Fifty pairs of shoes név? A beszélgetésből kiderül, hogy a téveszmékkel ellentétben a blogger lány nem tölti minden napját az egészséges életmód jegyében, és a hétköznapjaiban nem mindig olyan tökéletes, mint a jól beállított, általa megosztott fotókon.

A 7kornálam! premier részeit megnézheted hétfőnként az m2 Petőfi TV-n, keddenként pedig a YouTube-on. Bogi vendége legközelebb Weisz Fanni lesz.

7kornálam! II premier-epizód
hétfő 21:05
m2 Petőfi TV

emTV.hu // Dallos Bogi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1313966242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása