Elsősegélyt tanít a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt

2018. május 23. 15:05 - emTV.hu

Magyarországon május utolsó vasárnapja a gyermekeké, ennek apropóján a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt − egy hosszútávú együttműködés első állomásaként − közösen vesz részt a kétnapos Városligeti Nemzetközi Gyermekmentő Gyermeknapon. Május 27-én, vasárnap a szórakoztató programok mellett a lurkók A mancs őrjárat szereplőinek segítségével az elsősegélynyújtás alapjait is elsajátíthatják a Magyar Vöröskereszt standjánál. Sőt, személyesen találkozhatnak a sorozat hős tűzoltó kutyájával, Marshallal is.

nickelodeon_gyereknap18.jpg

Vasárnap a Magyar Vöröskereszt és a Viacom népszerű gyerekcsatornája, a Nickelodeon számtalan meglepetéssel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, a gyerekek A mancs őrjárat szereplőivel tanulhatják majd meg az elsősegélynyújtás alapjait, sőt, a hős megmentő tűzoltó kutya, Marshall is ellátogat a rendezvényre.

A mancs őrjárat vidám kiskutyái már többször tanították a gyerekeket világszerte olyan fontos témákban, mint a biztonságos strandolás, a figyelmes közlekedés, vagy éppen a felelős újrahasznosítás. Magyarorországon − a tavalyi sikeres tűzvédelmi kampány után – a Nickelodeon a Magyar Vöröskereszttel együttműködve most az elsősegélynyújtás játszva tanítását tűzte ki célul, amelyben ismét a készséges kiskutyák segítenek.

nickelodeon_gyereknap18_varosliget.jpg

A Városligeti Nemzetközi Gyermekmentő Gyermeknapon való részvétel ingyenes. A Magyar Vöröskereszt és a Nickelodeon több állomásos játékkal és különleges meglepetésekkel várja a lurkókat.

A már szombaton kezdődő a kétnapos rendezvényen a szervezők közel ötvenezer résztvevőre számítanak.

A mancs őrjárat új részekkel jelentkezik szombat és vasárnap reggelenként 7:30-kor a Nickelodeonon, így, aki korán kel, még indulás előtt a tévében is elcsípheti kedvenceit.

Link az esemény Facebook eventjéhez.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3613995328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása