Gyermeknapi különkiadással jelentkezik ma a Fókusz Plusz

2018. május 26. 10:00 - emTV.hu

Immár hagyomány, hogy gyermeknap hétvégéjén a Fókusz Plusz a Bátor Táborra figyel, amelynek munkatársai és önkéntesei másfél évtizede élményt, erőt, hitet adnak a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak.

A hónapokig vagy akár évekig tartó kezelések miatt a beteg gyermekek az aktív játékról, a kikapcsolódásról sokszor csak álmodozni tudnak. A Bátor Tábor viszont éppen abban segít, hogy a gyógyulás során felejthetetlen élményeket szerezhessenek. A táborozók kötélpályán kalandozhatnak, kipróbálhatják a lovaglást, az evezést, a horgászatot, a kézműveskedést, miközben barátokat és rengeteg sikerélményt szerezhetnek. Mindez növeli az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket.

A Bátor Tábor minden programja ingyenes. Míg 2001-ben hetven daganatos beteg gyermek vett részt a foglalkozásokon, mostanra már évente csaknem ezer táborozót várnak a programokra.

13600.png

A Bátor Tábor gyermeknapi kampányához bárki csatlakozhat: a 13600-as telefonszámra küldött 02 szövegű SMS, vagy a szám felhívása, majd a 02-es mellék beütése bruttó ötszáz forint adományt jelent. Az elmúlt öt évben összesen huszonkétmillió-százezer forintot adományoztak a Fókusz Plusz nézői az adások alatt.

Fókusz Plusz
május 26. szombat 18:55
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7214003228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása