Őrült nyomozás az A38 Hajó fedélzetén

2018. június 11. 12:25 - emTV.hu

Ma este kilenctől a Csupasz pisztoly című amerikai kult-vígjátékkal folytatja szeptember elejéig tartó vetítéssorozatát a Paramount Channel. A mozis csatorna Leslie Nielsen megunhatatlan vígjátékával, egy igazán különleges környezetben, az A38 Hajó fedélzetén várja azokat, akik nem féltik a rekeszizmaikat a masszív tornától!

paramount_nyari_mozi.jpg

Az örök klasszikusnak számító amerikai vígjáték főszerepében Leslie Nielsent láthatjuk, amint az általa alakított Frank Drebin, a kétbalkezes zsaru romlott lelkű bűnözőkkel és ledér asszonyokkal méri össze fegyverét. A sajátos missziót erősíti egy szőke szexbomba, két baseballcsapat és számos őrült figura. A mozi premierjét annak idején, 1988-ban jól fogadta a kritika és szép bevételt is hozott, az azóta eltelt három évtizedben pedig meghódította ez egész világot. Nem csoda hát, hogy a The New York Times az ezer legjobb film közé választotta be a produkciót.

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8614040506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása