Szexre csábít Kormos Anett

2018. június 15. 16:00 - emTV.hu

Egy igazi nagyágyúval, a magát nemes egyszerűséggel csak zughumoristának tituláló Kormos Anettel vonul nyári szünetre a Comedy Club. A népszerű stand-upos Megint csak most! című önálló estjében a tőle megszokott szabadszájúsággal mesél családi anekdotákat, a főszerepet azonban a pikáns témák, például az életkorral lankadó, vagy éppen túlbuzgó szexuális kedv, valamint a G-pont felkutatása kapják.

kormos_anett.JPG

A Comedy Central nagysikerű műsorfolyamában, a Comedy Clubban olyan remek stand-uposok adták egymásnak a kilincset péntek esténként, mint Felméri Péter, Litkai Gergő, Kertész Ricsi, Kovács András Péter, vagy éppen a Magyarország, szereplek! felfedezettjei, Ráskó Eszter, Zabolai Margó, Farkas László és Szabó Balázs Máté. A produkció hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb női humoristájával búcsúzik az őszi tévés szezonig: ma este kilenctől Kormos Anett szórakoztatja önálló estjével a nézőket.

A szókimondó stílusáról ismert humorista családi anekdotáival és az őt sírba kívánó kiskamasz lányaival vívott mindennapi harcaival melegíti be a rekeszizmainkat. Aztán egy éles váltással pikánsabb vizekre irányítja a vitorlákat. Elsőként tudományosan elemzi, vajon mitől lankad a szexuális vágy a házastársak közt, majd pironkodás nélkül magyarázza el a nézőtéren ülőknek, mi a legegyszerűbb módja a G-pont felkutatásának. A frivol megjegyzésekkel tarkított „szakmai előadásba” még az is belefér, hogy zárásként szemérmetlenül feltegye a kérdést: Ki az, aki megdugna engem? Azon még maga Anett is meglepődik, hogy a pajzán röhögéssel válaszoló nézők soraiban bizony akad magasba lendülő kéz. De vajon ki vinné ágyba Anettet és mi lesz a kicsikart nyilvános vallomás vége? Minden kiderül a nyári szünetre vonuló Comedy Club péntek esti adásából!

Kormos Anett: Megint csak most!
június 15. péntek 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8714048394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása