Arculatot vált a Sorozat+

2018. június 29. 15:00 - emTV.hu

Ahogy azt korábban írtuk, július 9-től felfrissített arculattal és új logóval várja meglévő és új nézőit az RTL Magyarország portfóliójába tartozó Sorozat+. A csatorna sokszínű műsorkínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. A képernyőn látható új arculat modern képi elemei és a nőies színvilág is erre a sokszínűségre hívja fel a figyelmet.

Az arculatváltás mellett felfrissül a csatorna tartalmi struktúrája is. Kizárólag a Sorozat+-on látható július 9-től az idén húszéves Barátok közt ismétlése, emellett olyan, mára kultikus sorozatok is képernyőre kerülnek, mint a Borostyán, a Kisvárosi gyilkosságok, vagy az Árva angyal.

Az arculatváltást off-air kampány is támogatja: július 1-től országszerte többszáz közterületi plakát, emellett print hirdetések és online bannerek népszerűsítik a Sorozat+ csatornát.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: RTL Sorozat+

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2814082435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása