Szigorúan bizalmas dolgokra derül ma fény az A38 Hajón!

2018. július 02. 13:00 - emTV.hu

Ha hétfő este, akkor Paramount Nyári Mozi! A nagy sikerű vetítéssorozat ma este kilenc órától a vígjátékok egyik klasszikusának számító Top Secrettel folytatódik az A38 Hajón. A nyolcvanas évekbeli amerikai akció- és kémfilmeket kifigurázó produkció főszerepében Hollywood akkori ügyeletes szépfiúja, Val Kilmer parádézik.

paramount_nyari_mozi.jpg

A Zucker-fivéreknek és Jim Abrahams rendezőnek olyan remek paródiákat köszönhet a filmszerető közönség, mint az Airplane!, a Csupasz pisztoly-filmek, vagy a Nagy Durranás 1-2. Az 1984-es produkciójuk, a Top Secret főhőse Nick Rivers (Val Kilmer) amerikai rocksztár, akit menedzserei tévedésből a vasfüggöny mögé, az NDK-ba küldenek egy kulturális fesztiválra. A kétbalkezes sármőr alig ocsúdik fel első meglepődéséből, máris a hidegháború egyik nagyszabású akciójának kellős közepében találja magát. Miután elrabolják, rájön, nincsen más választása, mint a francia ellenállási mozgalommal karöltve megakadályozni a világuralomra törő kelet-németeket ördögi tervük megvalósításában. Riversre persze más kalandok is várnak, sőt váratlanul egy szépséges hölgy is betoppan az életébe...

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr10014088057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása