Jövő héten indul a Cápafesztivál

2018. július 13. 16:00 - emTV.hu

Tudtad, hogy a cetcápa a legnagyobb jelenleg élő halfaj? És hogy a grönlandi cápa akár négyszáz éves koráig is élhet? A jövő héten a NatGeo Wild tematikus programsorozatából számos hasonló érdekesség kiderül, ugyanis a cápáké a főszerep a tévécsatornán. A Cápafesztivál keretében minden nap új cápás filmek várják a nézőket, lenyűgöző felvételekkel és megdöbbentő tényekkel. A műsorok szakértők segítségével mutatják be az egyes fajok életmódját, vadásztechnikáit, valamint a rájuk leselkedő veszélyeket.

natgeowild_capafesztival.jpg

A 700 cápa című műsor felvételeihez hasonlót valószínűleg még sosem láttak a nézők, a film ugyanis olyan viselkedésmódokat is bemutat, melyeket most sikerült először lencsevégre kapni. A nagy cápák titkai a dél-afrikai partok elé; a legerősebb, legnagyobb termetű cápák birodalmába kalauzolja a nézőket.

A Cápák a tonhalak ellen látványos módon mutatja be, hogy bizony a cápáknak is akad méltó ellenfele. A Cápák a strandon sorozatban pedig cápatámadások túlélői mesélik el, hogyan sikerült megmenekülniük a halál torkából.

Cápafesztivál premierekkel
július 16. és 22. között
NatGeo Wild

emTV.hu // FOX

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr614110299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása