Forrest ebben a tikkasztó hőségben is keresztülfutja Amerikát

2018. augusztus 13. 16:00 - emTV.hu

Fuss, Forrest, fuss! – egy legendás szállóige, amit még olyanok is használnak, akik talán sohasem látták az örök klasszikus amerikai filmszatírát Tom Hanks főszereplésével. A Paramount Nyári Mozinak köszönhetően ma este mindenki együtt izgulhat a bájosan együgyű Forres Gumpért az A38 Hajó fedélzetén. Legyél te is részese egy romantikus és megindító nyárestének, amely igazi hűsítő a léleknek ebben a tikkasztó forróságban!

Forrest Gump (Tom Hanks) egy georgiai városka buszmegállójában ücsörög, és meséli kalandos életét az arra járóknak. Hősünk jelen volt a XX. századi amerikai történelem minden fontosabb eseményén az ötvenes évektől egészen a nyolcvanas évekig. Mindent látott és mindent átélt, de szinte semmit sem értett meg ebből, hiszen hősünk nem éppen a legfényesebb elme. Csupa különös eseménynek köszönhetően találkozott John Fritzgerald Kennedy-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal, vagy éppen Elvis Presley-vel és John Lenonnal. Volt futballsztár, háborús veterán, pingpong válogatott, rákászhajó kapitány, többször is keresztülfutotta Amerikát, miközben egyetlen célja csupán az volt, hogy az édesanyja (Sally Field) szerető és mindig szófogadó gyermeke legyen és örökre megpihenhessen a gyermekkori szerelme, Jenny (Robin Wright) karjaiban…

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8014173783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása