Idén ősszel ezt nézed az RTL-en

2018. augusztus 14. 13:10 - emTV.hu

Szenzációs Négyes címmel vadonatúj, saját fejlesztésű showműsorral, a közönségkedvenc Nyerő Páros új évadával várja a nézőket az RTL Klub és már szeptemberben képernyőre kerül a saját gyártású sorozat, A mi kis falunk harmadik évada is. Az ősz folyamán érkezik még a Survivor, A Konyhafőnök VIP, az X-Faktor 8, és elindul a VV9 powered by Big Brother is. A saját gyártású produkciók mellett hollywoodi mozisikerek országos televíziós premierjei erősítik a műsorkínálatot. Az RTL Most! folyamatosan bővülő kínálata újabb tartalmi elemmel bővül: a Reality Robbanás nevű exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatás a valóságshow-kra fókuszál.

mikisfalunk_day01078.jpg

NYERŐ PÁROS – Próbára tesszük a szerelmüket!

Augusztus 27-én a Nyerő páros villája ismét megnyitja kapuit a szerelmespárok előtt! A nagysikerű sztárpárshow új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa! Kilenc pár és kilencféle szerelem: másképp szeretnek, vitáznak, rajonganak, vágynak és mérgelődnek, mégis egyformán hisznek a kapcsolatukban.

A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat. A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

A második évadban az alábbi párok szállnak csatába: Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál.

A műsor házigazdája Sebestyén Balázs lesz, aki augusztus 27-től minden hétköznap este héttől várja a nézőket az RTL Klub képernyője elé.

SZENZÁCIÓS NÉGYES – A Generációk csatája

Szeptember 2-től az RTL Klub vadonatúj, saját fejlesztésű műsorral jelentkezik: a vasárnap esténként képernyőre kerülő Szenzációs Négyesben egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket.

Az 50+ képviselői – Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila – rutinjukra építhetnek majd. A negyvenesek – Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila – elszántságukkal szállnak csatába. A harmincasok – Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, valamint ÉNB Lali – lendületességükkel operálnak, míg a húszas éveiket taposók – Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence – bizonyítási vágyukkal felvértezve igyekeznek majd a legjobbak lenni.

A generációk minden vasárnap újabb és újabb műfajú produkciókban mérik össze erejüket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a Generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó.

A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit háromfős zsűri – Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee – és persze a nézők is véleményezik. A műsorvezető Istenes Bence lesz.

ÜDVÖZLET PAJKASZEGRŐL

Szeptember elsején, szombaton új évaddal tér vissza a közönségkedvenc A mi kis falunk is. Pajkaszeg lakóinak mulatságos történetei már az első két évadban rengeteg rajongót szereztek a sorozatnak, így 2018 őszén már a harmadik évaddal örvendezteti meg a nézőket az RTL Klub. A már jól ismert szereplők mellett új karakterek is felbukkannak majd: Nagy Sándor rendőrt fog alakítani, az pedig hamarosan kiderül, hogy kik érkeznek még a faluba, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

SURVIVOR – A túlélők viadala

A világ legsikeresebb túlélő show-ját most is a Fülöp-szigeteken forgatta a magyar stáb. A versenyzőkre idén még keményebb és embert próbálóbb feladatok és körülmények vártak. A taktika és a kitartás játékában csak az viheti haza a húszmillió forintot, aki képes dacolni az éhséggel és a kegyetlen időjárási viszonyokkal, valamint úgy tudja manipulálni versenyzőtársait, hogy a végén ő legyen az egyetlen Survivor. A műsorvezető ezúttal is Istenes Bence.

A KONYHAFŐNÖK VIP 3. – A séfek csatája

A népszerű gasztro reality VIP kiadással és új, még fordulatosabb formában kerül a képernyőre. A két Michelin-csillagos séf – Sárközi Ákos és a Sanghajból a műsor kedvéért hazaérkező Rácz Jenő – hírességekből válogatják ki csapatuk tagjait, és döntenek a versenyben maradásukról is. A séfeket Fördős Zé és az előző évadokból már ismert zsűritagok is segítik. Csak egyvalaki lehet a Konyhafőnök VIP és a tízmillió forint nyertese! A műsorvezető házigazdája Fördős Zé lesz.

X-FAKTOR 8.

A nézők körében eddig is hatalmas sikereket elért X-Faktor már a nyolcadik alkalommal keresi azokat a tehetségeket, akik a nézőket és a mentorokat is képesek elvarázsolni. A Válogató adások, a Tábor, majd a Mentor-ház adásaiból kiderül, hogy kik lesznek azok, akik az Élő show-k során bizonyíthatnak, és melyik zenekar, vagy egyéni előadó lesz az, akiben annyira erős az a bizonyos X, hogy megnyerje az X-Faktor nyolcadik szériáját. Az élő adások egészen fordulatos és új szabályrendszerrel még több izgalmat kínálnak majd.

A műsor házigazdája Kiss Ramóna lesz, a négy mentor – a Radics Gigi, ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti – személye változatlan.

VV9 powered by Big Brother

A Való Világ története tizenhat éve kezdődött, most pedig új házigazdákkal jön a kilencedik évad! Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja újra beköltözik az otthonokba! Öröm, botrány, szerelem és a végén a kilencedik győztes, aki mindent visz! A tét most is hatalmas, hiszen aki a leendő villalakók közül a legjobbnak bizonyul, harminchatmillió forinttal lesz gazdagabb!

ORSZÁGOS TELEVÍZIÓS PREMIEREK

A teljesség igénye nélkül az alábbi mozisikerek országos televíziós premierjeire számíthatnak az RTL Klub nézői 2018 őszén: Kincsem, Amerika Kapitány: Polgárháború, Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, Tarzan legendája, A dzsungel könyve.

RTL MOST!

Az RTL Most! Magyarország egyik legkorszerűbb videós platformja, ahol egy egyszerű regisztrációt követően az RTL-es tartalmak jelentős része online visszanézhető. A folyamatosan bővülő kínálat mellett a látogatókat két tematikus csatorna is várja.

A telenovella-rajongók számára létrejött SzeressMost!, illetve a humoros tartalmakat kínáló NevessMost! – mellett augusztusban elindul a Reality Robbanás nevű exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatás is, ahol valóságshow-k újszerűen feldolgozott tartalma várja azokat, akik az idén ősszel induló új évadok előtt szeretnék újra átélni a Nyerő Páros, a Való Világ, az X-Faktor vagy éppen a Survivor korábbi adásainak legjobb pillanatait!

Az RTL Most! innovatív, ugyanakkor rendkívül egyszerűen használható felülete rendkívül népszerű a felhasználók és a hirdetők körében: havonta négyszázezer egyedi látogató használja mobilon, tableten vagy asztali böngészőben. A platform látogatói 2018 első félévében több mint tizenhatmillió videómegtekintést generáltak.

emTV.hu // RTL Magyarország // címlapkép: Meister Natália

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5014180383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása