Új időpontban a Fókusz, visszatér Baló György

2018. augusztus 24. 18:00 - emTV.hu

Az RTL Klub őszi műsorstruktúrájában új időpontra kerül a Story Extra és a Fókusz, visszatér a XXI. század és a Házon Kívül, és folytatódik a Magyarul Balóval is.

rtl_osz.jpg

Augusztus 25-től szombat esténként a Híradó után ismét látható lesz a Fókusz Plusz. Az első adás fő témája az RTL Magyarország őszi műsorkínálata lesz: az induló műsorok szereplői és műsorvezetői mellett megszólalnak a zsűritagok és, valamint az is kiderül, hogy kik és hogyan készítették az őszi évad vadonatúj és visszatérő produkcióit.

Augusztus 27-től új időpontra kerül a Fókusz: a piacvezető infotainment magazin két házigazdájával – Barabás Évával és Tokár Tamással – ezentúl a Híradó előtt, 17:25-kor találkozhatnak. A Story Extra minden hétköznap 15:45-kor jelentkezik a legfrissebb hazai és nemzetközi sztárhírekkel.

Szeptember 4-től új epizódokkal jön a Házon Kívül: a Story Gálán érték-díjjal kitüntetett Boros Krisztina kedd esténként 22 óra 10 perctől várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban megszólal a lúgos orvos áldozata: Renner Erika, aki egyebek mellett arról is beszél majd, hogy blogok és kommentek tömege hibáztatja és vádolja őt. Folytatódik a XXI. század is: a 22 óra 40 perckor kezdődő évadnyitó adásban Veress Krisztina a nyolcvanas évek magyarországi heavy metal gigakoncertjeinek kulisszatitkait tárja fel.

Szeptember 10-tér vissza a Magyarul Balóval. Az RTL Klub napi közéleti háttérműsorában Baló György a tőle megszokott stílusban és alapossággal dolgozza fel a legfontosabb politikai, közéleti eseményeket és fejleményeket, és szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: RTL RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5814200337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása