Reality Robbanás az RTL Most!-on

2018. augusztus 27. 13:55 - emTV.hu

Mától exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatással várja látogatóit az RTL Most! A Reality Robbanás nevű tematikus összeállítás elsősorban azoknak szól, akik az idén ősszel induló új évadok előtt szeretnék újra átélni a Nyerő Páros, a Való Világ, az X-Faktor vagy éppen a Survivor korábbi adásainak legjobb pillanatait!

rtl_nyeroparos_annamikike.jpg

A sort a Nyerő Páros nyitja: a műsor első évada olyan formában lett újravágva és sorrendbe rendezve, hogy a párokról egy-egy összefüggő történetszál álljon össze. Ezzel mintegy öt és fél órányi új, kreatív tartalom várja az RTL Most! látogatóit. A tematika hasonló lesz a többi műsor esetében is: az újraértelmezett videófolyamok az új évad indulását megelőző hetekben jelennek majd meg az oldalon.

Az RTL Most!-on a folyamatosan bővülő kínálat mellett a látogatókat két tematikus csatorna – a SzeressMost! és a NevessMost! – is várja.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6114205463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása