Molnár Andi visszatér a képernyőre

2018. augusztus 31. 19:00 - emTV.hu

Ismét megédesíti a nézők hétvégéit Molnár Andi, akivel szeptember 1-től minden szombaton találkozhatnak a nézők az RTL Klubon. Az Édesítő műsorvezetője igyekezett a nyáron feltöltődni, hogy aztán teljes erővel vethesse bele magát az új évad forgatásába.

edesito_0901_2.bmp

"Egy hetet nyaraltunk a családdal Olaszországban és amikor csak tehettem vízparton voltam. Jet-ski, SUP vagy vitorlázás, mindegy csak vízpart legyen"

– árulta el a csinos műsorvezető, aki már gőzerővel forgat.

edesito_0901_1.bmp

"Eleinte kicsit nehezen rázódtam vissza, a korai kelés nem ment könnyen, de már nagyon hiányzott a munka, a stáb és a forgatás"

– mondta a műsorvezető, akinek első interjúalanya feladta a leckét.

"Az első adásban Ganxsta Zolee lesz a vendégünk, akit egy speciális autós, úgynevezett hot rod túrára vittünk el. Zolee-val azonban semmi sem úgy történt, ahogy elterveztük. Ő egy nagyon laza pasi, aki nem szereti, ha korlátok közé van szorítva. Így rögtön az elején leszögezte, hogy nem vesz fel bukósisakot, elmondása szerint ő különálló állam, külön törvényekkel. Az már csak hab volt a tortán, hogy a forgatás közben megcsörrent a telefonja, amit fel is vett, miközben a kamerák forogtak, ám őt ez egy cseppet sem zavarta. Ettől függetlenül nagyon szórakoztató volt a közös munka"

– mondta Molnár Andi, akit szombaton déltől láthattok az RTL Klub, Édesítő című műsorában.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3814212387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása