A Violetta sztárjával, Martina Stoessellel beszélgettünk

2018. szeptember 04. 17:00 - emTV.hu

Hahó, Violetta rajongók! Szeretnétek tudni néhány bennfentes információt kedvenc műsorotokról? A sorozat sztárjával, Martina Stoessellel beszélgettünk, aki elárult nekünk néhány kulisszatitkot a Disney Csatornán minden nap látható Violetta című sorozatról.

Mit szeretsz a karakteredben?

Szeretem, hogy Violetta mennyire jó barát. Nagyon sokat számít neki a barátság, és szerintem ettől lesz igazán szerethető személy. Nagyszerű osztálytárs is, és soha nem adja fel, küzd az álmaiért.

Mennyire hasonlítasz a sorozatbeli karakteredre, Violettára?

Mindenképp van néhány hasonlóság köztünk. Mindketten mérhetetlenül szeretünk szerepelni, és imádjuk a zenét és a művészeteket. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire rajongunk a zenéért! Szerintem e nélkül mindketten totál elveszettek lennénk az életben.

Milyen Violetta öltözője?

Közös öltözőnk van Mercedes Lambre-val, aki Ludmilát játssza a sorozatban. Ez király, mivel nagyon közel állunk egymáshoz a valóságban. Egy csomó fotóval és magazinokból kivágott dolgokkal dekoráltuk ki a szobát. Ha üzenetet akarunk hagyni egymásnak, akkor rúzzsal írjuk ki a tükörre.

Ki a legjobb táncos a szereplők közül?

Jorge Blanco és Facundo Gambandé. Ők elképesztően táncolnak!

Mit csinál a szereplőgárda, amikor nem forognak a kamerák?

Általában a forgatási szünetekben is folytatjuk a zenélést. Nagyon muzikális az összes szereplő, úgyhogy valaki felkap egy gitárt, egy másik ember pedig leül a zongora elé, és együtt énekelünk. Mindig jól szórakozunk.

Ezen kívül még mivel ütitek el az időt?

Szerencsések vagyunk, mert egy menő stúdióban forgatjuk a Violettát Buenos Aires kertvárosi részén, úgyhogy sportolhatunk, például focizhatunk odakinn. Mindig együtt lógunk, és sokat mókázunk. A stáb is csodás. A stúdióból mindenki sok időt tölt együtt.

Melyik volt a legviccesebb csínytevés a sorozat forgatása közben?

Az élet a Violetta forgatásán mindig mulatságos. Folyton próbáljuk megnevettetni egymást, miközben forognak a kamerák. Csínytevésre nem emlékszem, de gyakran elrontjuk a mondatainkat, vagy véletlenül belebotlunk valamibe, amik miatt mindig elnevetjük magunkat!

emTV.hu // Merlin

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9814220355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása