Harc a túlélésért! Kezdődik a Survivor!

2018. szeptember 13. 13:35 - emTV.hu

Szeptember 24-én kezdődik a harc a túlélésért és a húszmillió forintos nyereményért! A Survivor – A túlélők viadala Istenes Bencével minden hétköznap este hét órától lesz látható az RTL Klubon. A világ legsikeresebb túlélő show-ja most is a Fülöp-szigeteken zajlik.

rtl_survuvor_istenesben.jpg

A lenyűgöző helyszín azonban egy pillanatig sem engedi a játékosoknak, hogy elfeledjék a céljukat, az első perctől kezdve komoly megpróbáltatások elé állítja a versenyzőket, akik idén még keményebb és embert próbálóbb feladatokkal és körülményekkel néznek szembe. A szigetlakóknak nemcsak az éhséggel, a kegyetlen időjárási viszonyokkal és a veszélyeket rejtő környezettel kell megbirkózniuk, hanem saját magukkal és játékostársaikkal is. Annak, aki a húszmillió forint nyertese és az egyetlen Túlélő akar lenni, le kell győznie mindent és mindenkit! A sikeres tavalyi évad után az idei szereplők még felkészültebben és tudatosabban vetik bele magukat a túlélésért folytatott harcba, ami meglepő stratégiai lépéseket és váratlan fordulatokat is tartogat.

Az idei évad kihívásaira pedig szeptember 17-től az RTL Most! tematikus összeállításait tartalmazó Reality Robbanásának izgalmas, újraértelmezett videó összeállításaival hangolódhatnak a nézők.

Survivor – A túlélők viadala premier
szeptember 24. hétfő 19:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8714238285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása