November 4-től ValóVilág az RTLII-n!

2018. október 17. 20:00 - emTV.hu

Novemberben kilencedik alkalommal népesül be a ValóVilág villája, amely teljesen új köntösben, megújult belső térrel várja lakóit. Az előző szériákhoz hasonlóan ezúttal is nagyszabású show keretében nyitja meg kapuját a VV-villa, melyet november 4-én délután öttől, Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével kísérhetnek figyelemmel a nézők.

vv9_nadai_puskas.jpg

Meghökkentő, izgalmas és szórakoztató karakterekből ezúttal sem lesz hiány, ahogy váratlan fordulatokból sem, melyből a ValóVilág kilencedik szériája bőségesen tartogat. A villalakókat több különleges újítás várja, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot és a küzdelmet a harminchatmilliós főnyereményért. A villa történéseit november 5-től minden nap este tíztől kísérhetik figyelemmel a nézők.

Ha ValóVilág, akkor a BeleValóVilág sem maradhat el. Az esti összefoglalók után minden nap jelentkezik a ValóVilág kísérőműsora izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalóból kimaradt jelenetekkel. A temperamentumos hangulatról a két műsorvezető: Baukó Éva és Gáspár Győző gondoskodik majd.

ValóVilág powered by Big Brother IX premier
november 4. vasárnap 17:00
RTLII

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr10014306577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása