Ma végre megnézhetjük, hogyan égetik szénné Bruce Willis-t!

2018. november 02. 13:00 - emTV.hu

Nyár óta várjuk, hogy végre mi is lássuk, hogyan járatják le a barátai, ismerősei, és a kollégái a hollywoodi akciófilmek egyik királyát, Bruce Willis-t. A Comedy Central november 2-án, pénteken este fél tizenegytől tűzi műsorára a meglepő fordulatokat is tartogató műsort.

A hatvanas éveiben járó, manapság energiaitallal fiatalodó Bruce bácsit a Looper című filmbéli kollégája, Joseph Gordon-Levitt vezetésével többek között Cybill Shepherd, Martha Stewart, Dennis Rodman vagy éppen Edward Norton égeti szénné.

A mókába persze a volt feleség, Demi Moore is beszáll, és a néhai ara bizony nem fogja vissza a tömény vitriol locsolását, az irulva-pirulva fülelő szupersztár pedig sokszor csak kínjában nevet a hallottakon...

Égessük le Bruce Willis-t! premier
november 2. péntek 22:30
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3014339839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása