Íme a Mars – Utunk a vörös bolygóra második évadának magyar hangjai

2018. november 06. 17:15 - emTV.hu

Több mint háromszáz fős stáb dolgozott a Mars-bázissá alakított Korda Stúdióban a NatGeo nagyszabású sorozatán. A világszerte népszerű Mars – Utunk a vörös bolygóra második évadjával folytatódik novemberben. A történet szerint közel tíz év telt el a Mars meghódítása, azaz az első évad óta, ez idő alatt a bolygóra érkező emberek jól működő kolóniává fejlesztették Olympus Town nevű bázisukat. Mutatjuk a magyar hangokat!

marss2_4.jpg

A Mars-missziót finanszírozó állami űrügynökség azonban már nem képes egyedül fedezni az expedíció költségeit, így a magánszektor előtt is megnyílik az út a vörös bolygó felé. Hamarosan megérkeznek a Lukrum nevű profitorientált vállalkozás bányászai a Marsra, és számukra már nem a tudományos kutatások és a bolygó megismerése a cél, hanem kizárólag a haszon. A sorozat rávilágít arra, hogy a történelem folyamán az emberi célok és érdekek folytonos csatában álltak egymással, ahol a hadszíntér egyik oldalát a profit, másikat pedig a felfedező kíváncsiság foglalta el.

Mutatjuk a magyar hangokat!

mars_s2_szinkron.jpg

A sorozat folytatásáról még többet a Parallaxis nevű tudományos oldalunkon olvashattok, ahol több előzetest is megtekinthettek!

Mars – Utunk a vörös bolygóra II premier
november 18. vasárnap 22:00
National Geographic

emTV.hu // National Geographic

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9814356791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása