Camilla Cabello tarolt az MTV EMA-n

2018. november 07. 18:00 - emTV.hu

Idén is nagyot szólt az év egyik leggrandiózusabb zenei díjátadója. A 2018-as MTV EMA-n, Bilbaóban a lehengerlő fellépések és a sztárdömping mellett a társadalmi felelősségvállalásra hívták fel a figyelmet az MTV EMA Generation Change Award keretein belül. Az est abszolút győztese Camilla Cabello lett, aki négy elismeréssel zárta a bulit.

mtv_ema18.jpg

A nagyszabású díjátadó gálát Nicki Minaj nyitotta meg vadonatúj slágerével, a Good Formmal, Janet Jackson, az idei Global Icon Award nyertese pedig egy igazán különleges válogatást adott elő leghíresebb számaiból, felölelve 40 éves karrierjét. A sztárdömping közben Camilla Cabello négy EMA szobrocskát vitt haza, a Legjobb Előadó, Legjobb Dal, a Legjobb Videó díját a Havana című világslágeréért, valamint az Egyesült Államok Legjobb Hazai Előadója díját. Az est folyamán Hailee Steinfeld műsorvezetése mellett színpadra lépett a Panic! At The Disco, a Muse, Jason Derulo, Halsey, Marshmello, Anne-Marie és Bebe Rexa, aki I’m a Mess című slágerét egy fürdőkádban adta elő, több mint száz táncossal a színpadon.

Először az idei gálán adták át az MTV EMA Generation Change Awardot, támogatva a világért harcoló fiatalokat, öt huszonhat év alatti reménység kapta az elismerést a vörös szőnyegen. A győztesek egy olyan generáció tagjai, akik a világ legégetőbb problémái ellen harcolnak, mint a globális felmelegedés, a menekültek helyzete és a gyermekházasság.

Az MTV EMA 2018-as magyar nyertese a Follow The Flow lett a nézői szavaztok alapján, így ők képviselhették Magyarországot a nemzetközi gálán. A magyar rajongók közel egy hónapon keresztül adhatták le szavazatukat kedvencükre, a Follow The Flow mellett a Wellhello, a Halott Pénz, a Margeret Island és Caramel egyaránt esélyesként indult az elismerésért.

2018 MTV EMA NYERTESEI

LEGJOBB ELŐADÓ
Camila Cabello

LEGJOBB VIDEÓ
Camila Cabello – “Havana” ft. Young Thug

LEGJOBB DAL
Camila Cabello – “Havana” ft. Young Thug

Legjobb POP
Dua Lipa

Legjobb FELTÖREKVŐ
Cardi B

LEGJOBB STÍLUS
Nicki Minaj

LEGJOBB HIP HOP
Nicki Minaj

LEGJOBB ÉLŐ
Shawn Mendes

LEGJOBB ROCK
5 Seconds Of Summer

LEGJOBB ALTERNATÍV
Panic! At The Disco

LEGJOBB ELEKTRONIKUS
Marshmello

LEGNAGYOBB RAJONGÓTÁBOR
BTS

LEGJOBB WORLD STAGE
Alessia Cara – MTV Spotlight @ Hyperplay, Szingapúr 2018

LEGJOBB PUSH ELŐADÓ
Grace VanderWaal (2017 december)

LEGJOBB MAGYAR ELŐADÓ
Follow The Flow

EMA GENERATION CHANGE
Sonita Alizadeh (21) Afganisztán
Mohamad Aljounde (17) Libanon
Ellen Jones (20) Egyesült Királyság
Xiuhtezcatl “X” Martinez (18) USA
Hauwa Ojeifo (26) Nigéria

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5414357483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása