Videóindításban első helyen az RTL Magyarország

2018. november 16. 10:00 - emTV.hu

2018. 45. hetében az RTL Magyarország online videós tartalmai közel hétmillió (összesen 6.942.541) videóindítást generáltak a DKT-GemiusRating adatai alapján. Ezzel az eredménnyel az RTL Magyarország a múlt héten a hazai streamszolgáltatási piac első helyére került és olyan szereplőket utasított maga mögé, mint az Indavideo, vagy a Videa.

A kiugróan magas videóindítási számot az RTL Magyarország közönségkedvenc műsorai, valamint az RTLMost! online catch-up szolgáltatása adta. Az elmúlt héten zárult Survivor – A túlélők viadala, a lineáris nézettségben is kiemelkedően teljesítő X-Faktor, valamint az RTLII-n látható Való Világ9 powered by Big Brother-höz kapcsolódó shortform videók, valamint az RTLMost! tartalmainak megtekintéséből adódott össze a kiugróan magas eredmény.

forrás: DKT - GemiusRating // időszak: 2018-11-05 – 2018-11-11
player_rtlklub.hu,player_rtlmost.hu,stream_rtlmost_long_mobile

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5214375307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása