Ismét ketten búcsúztak az X-Faktortól

2018. december 02. 08:00 - emTV.hu

Az X-Faktor nyolcadik évadának versenyzői tegnap a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé.A versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk az X-Faktor 2018-as évadának harmadik élő showjában, a továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Kovács Pali és Taka búcsúzott.

xfaktor8_takakiesik.jpg

A produkciók közben az RTL24 applikációján és sms-en szavazhattunk, kiket szeretnének látni a második fordulóban. Végül a legkevesebb szavazatot Kovács Pali kapta, így ő azonnal búcsúzott. Következett a székes feladat. A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Tamáska Gabi és az USNK foglaltak helyet. A másik három döntős sorsáról újabb szavazás indult, így a továbbjutók táborához még a Stolen Beat és Arany Timi csatlakozhatott. Mivel a második fordulóban a legkevesebb szavazatot Taka kapta, számára is véget ért az X-Faktor.

X-Faktor VIII elődöntő
december 8. szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr214409740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása