Hazai énekeseek is csatlakoznak a Sláger FM adománygyűjtő napjához

2018. december 06. 10:00 - Ádám // emTV.hu

Idén huszonharmadik alkalommal indítja el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet, melynek munkáját a 103.9 Sláger FM is támogatja. Így december 6-án reggel hattól a rádió is bekapcsolódott az adománygyűjtésbe, melynek keretében bárki segítséget nyújthat a nélkülözőknek a 1353-as számra küldött SMS-el vagy hívással. Minden 1353-as számra indított hívás vagy SMS 250 forint adományt jelent a rászorulóknak.

Azonban nemcsak a rádió és munkatársai csatlakoznak a jótékonysági kezdeményezéshez, hanem hazánk legismertebb zenészei, énekesei is. Köztük Biga, Cserpes Laura, Csipa, Dér Heni, Emilio, Garami Gábor, a Halott Pénz, Király Viktor, Kökény Attila, Lóci, Miss Bee, a Neoton Familia Sztárjai, Nika, Radics Gigi, Wolf Kati, Ya Ou, Zoltán Erika és Zséda. A hazai előadók mindegyike egy adott órában csatlakozik az adománygyűjtő naphoz, amelynek keretében egy-egy karácsonyi dallal is megörvendeztetik majd a hallgatókat a 103.9 Sláger FM-en. Az előadók produkciójába, valamint az adománygyűjtő napba a hallgatók a rádió közösségi oldalán is bepillantást nyerhetnek, hiszen a zenészek élő, videos bejelentkezésekben is köszöntik majd a rajongókat a 103.9 Sláger FM Facebook oldalán.

emTV.hu // Spotlight Media

komment
Címkék: Sláger FM

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2614440642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása