Király Péter a Konyhafőnök VIP győztese

2018. december 22. 10:00 - emTV.hu

Hatalmas küzdelmet hozott a Konyhafőnök VIP fináléja, ahol Sárközi Ákos és Rácz Jenő versenyzői, Risztov Éva és Király Péter mérték össze a tudásukat. A finalistáknak három órájuk volt arra, hogy elkészítsék az előételből, főételből és desszertből álló menüjüket. Ehhez segítséget is kaptak, a Konyhafőnök VIP előző szériájából érkeztek hozzájuk segítők: Risztov Éva ételeinek elkészítésben Dobó Ági és Lotfi Begi segítkezett, míg Király Peti kuktái Szabó Simon és Lakatos Márk voltak.

rtl_konyhafonokvip_kiralypeti.jpg

Az elkészült ételeket a már megszokott hármason – Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő – túl a vendégzsűri tagjai, Wossala Rozina, Gáspár Bea és Vajda Pierre kóstolta. A mentor séfek és az ítészek között is nem egyszer parázs vita alakult ki a versenyzők értékelése során, hiszen a verseny nagyon szoros volt, így a végső döntés meghozatala is komoly feszültséggel járt.

A két versenyző szívét-lelkét és a séfektől megszerzett összes tudását beleadta az elkészült ételekbe, de csak az egyikük nyerhetett. A zsűri döntése alapján Magyarország új Konyhafőnöke és a 10 millió forint nyertese Király Péter lett, A séfek csatáját pedig a mentora, Rácz Jenő séf nyerte.

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Tulok András / RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1614506518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása