Megszállott zaklató tartja rettegésben a Jóban Rosszban színésznőit

2019. január 25. 10:00 - emTV.hu

Életveszélyes fenyegetések, álprofilok, ijesztő hívások: Nagy Kata, Tóth-Zsiga Nóra és Kárpáti Rebeka nehéz helyzetbe kerültek, hiszen az utóbbi időszakban egyre inkább elszaporodtak az őket ért internetes zaklatások. A tovább mögött mondjuk az elképesztő történet részleteit!

Nemrég a sorozat Patríciája, azaz Nagy Kata megdöbbentő képeket tett közzé közösségi oldalán, amikben az őt ért zaklatásokról számolt be rajongóinak. A k.alexa1111 néven futó profil nem csak a színésznő által megosztott képeket másolta le, hanem párjának, sőt még édesanyjának is saját oldalt hozott létre, amiken 2017 óta oszt meg lopott tartalmakat.

Az álprofilról a FEM3 Café műsorvezetője, és egykori Jóban Rosszbanos kolléganője, Nagy Adri értesítette a színésznőt.

A zaklatás odáig fajult, hogy feltehetően ugyanaz a személy, Katát már telefonon is hívogatja, valamint trágár szavakkal és bántalmazással fenyegeti.

"A hívás után repülő üzemmódba tettem a telefonom, majd amikor visszakapcsoltam huszonhét nem fogadott hívásom volt a számtól."

A napokban azonban még egy profil megjelent, ezúttal a színésznő saját nevével ellátva. Az oldal létrehozója csevegni kezdett Kata közeli ismerőseivel, többek között a szintén a sorozatban szereplő Suhajda Dániellel és Pikali Gerdával, akiket megpróbált meggyőzni arról, hogy az előbbiekben említett zaklató feltörte a profilját, valamint, hogy nagy bejelentésre készül:

Azonban nem csupán Kata az egyetlen, akit értek zaklatások. A Jóban Rosszban Faragó Melindáját alakító Tóth-Zsiga Nóra képeit egy népszerű társkereső applikáció profiljához használták fel. Habár a barátai és családtagjai észrevették az oldalt, nem találtak rá módot, hogyan jelentsék a szélhámost. Az illetőt megpróbálták elérni az általa megadott telefonszámon, ám próbálozásuk sikertelenül végződött.

A zaklatók Kárpáti Rebekát sem kímélték. A nevével és adataival azonos profilt készítettek a legnépszerűbb közösségi oldalon, ami még a Jóban Rosszban stábtagjait is megtévesztette, ugyanis az igazi Rebeka helyett a kamu profilnak küldték el forgatással kapcsolatos, bizalmas információkat, amikről így a színésznő nem értesült. A barátai jelentették az oldalt, így szerencsére eltűnt, remélhetőleg Nagy Kata és Tóth-Zsiga Nóra is hamarosan fellélegezhet.

A színésznők arra kérik a közönséget, hogy amennyiben velük kapcsolatos álprofillal találkoznak, azonnal jelentsék azt!

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr914586512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása