Tematikus programsorozattal jelentkezik a megújuló National Geographic Wild

2019. január 30. 14:00 - emTV.hu

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, a National Geographic Wild idén februárban is átfogó tematikus műsorfolyamot szentel a nagymacskáknak. A Nagymacskák hónapja célja, hogy bemutassa a kihalás szélére került nagymacskák életét, és felhívja a figyelmet megmentésük fontosságára. A programsorozat idén négy tematikus hétből áll: február 3-tól az Oroszlánok hete, február 10-től a Leopárdok hete, február 17-től a Tigrisek hete és február 24-től a Pumák hete kerül megrendezésre, melyek során a csatorna látványos és izgalmas műsoraiban ezekre a fajokra fókuszál.

ngw_nagymacskak.jpg

A National Geographic Wild évről évre megrendezésre kerülő tematikus programsorozatai – a Nagymacskák hónapja, vagy a Cápafesztivál – kiemelten foglalkoznak a veszélyeztetett fajokkal, és felhívják a figyelmet a kihalás szélére került állatok védelmére. A Nagymacskák hónapja a National Geographic Society 2009-ben létrehozott Nagymacskavédelmi Programjához (Big Cats Initiative) kapcsolódik. A program tudósok, kutatók és természetvédők munkáját segíti, valamint olyan projekteket támogat, melyek hatékonyan hozzájárulhatnak az egyes fajok túléléséhez természetes élőhelyükön.

A programsorozat indulásakor arculatváltás is lesz a csatornánál: a Nat Geo Wild ezentúl a National Geographic Wild elnevezést használja és megújul a logó is.A műsorstruktúra azonban nem változik, a csatorna továbbra is a vadvilág igazi arcát mutatja be, és lenyűgöző tájakra kalauzolja a nézőket látványos felvételek segítségével.

A Nagymacskák hónapja programsorozat idén február 3-tól február 28-ig tart a National Geographic Wild csatornán. Az új premierek vasárnaponként délután hat órakor láthatóak.

emTV.hu // FOX

komment
Címkék: NatGeo Wild

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5814597284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása