Joe készíti fel az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit

2019. február 01. 14:00 - emTV.hu

Letört egy darab az Éjjel-Nappal Budapest oszlopos tagjának, Joe-nak a fogából, miközben a szereplőket készítette fel a Való Világ 9 powered by Big Brother villalakói elleni bokszmeccsre.

rtl_enb_vv9_box_2.jpg

"Borival gyakoroltunk, persze fogvédő nélkül. Mondtam, hogy a bordáimat üsse, de aztán váratlanul a fejemet találta el"

– mondta nevetve Joe, aki hároméves kora óta folyamatosan űz valamilyen küzdősportot, így ő edzőként vesz részt a felkészítésben.

rtl_enb_vv9_box.jpg

"Naponta két-három órát edzünk, most már látom, hogy kiben milyen bokszoló lakozik. Tamara nagyon szívós csaj, szerintem az első menetben felülkerekedhet Zsuzsun. Bori addig fog menni és addig fogja támadni az ellenfelét, amíg ki nem fárad és fel nem adja. Szofi, ha nem riad meg, akkor nyerhet, mert hihetetlen energiák lakoznak benne. Tivadarban nagyon kellemeset csalódtam, őt az sem fogja érdekelni, ha bekap pár maflást, végig fogja csinálni a bunyót. Bécy erőseket és jókat üt, remélem ez elég lesz. Roland nagyon jó kondiban van, komoly meccset fog vívni VV Hunorral és ha pontozással is, de nyerhet szerintem"

– fejezte be az értékelést az ÉNB macsója.

emTV.hu // Való Világ

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8414601470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása