2019-ben is lehet pályázni a Hégető-díjra

2019. február 07. 14:00 - emTV.hu

Társadalmi problémák megoldására ösztönző történeteket vár az Alapítvány

A Hégető Honorka Alapítvány idén is várja azokat az alkotásokat, amelyek fénykép vagy mozgókép formájában mutatnak be társadalmi problémákra, ügyekre adott lehetséges megoldásokat, válaszokat. A döntést az alapítvány kurátoraiból, valamint a média- és filmszakma képviselőiből álló szakmai zsűri hozza meg. A nyerteseket pénzdíjjal, valamint Szilágyi Erzsébet iparművész által készített díjjal jutalmazza az alapítvány.

A díjra minden olyan, 2018-ban online vagy televízióban bemutatott alkotással lehet pályázni, amely társadalmi problémák megoldására ösztönző jó gyakorlatot, tanulságos, példamutató történetet mutat be, és járul hozzá az adott ügy megismeréséhez, megértéséhez (néhány példa: megváltozott munkaképességűek integrációja, gyerekek, nők, munkanélküliek, hajléktalanok életét pozitív irányba változtató megoldások).

Benyújtási határidő: 2019. március 31.

A pályázati kiírás részletei a Facebook.com/HegetoHonorka oldalon! A díjat támogatja az RTL Klub, a Telenor Magyarország Zrt., és a Hégető-család.

emTV.hu // RTL Magyarország

banner_ketto.jpg

komment
Címkék: RTL Hégető-díj

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1714611736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása