Érkezik Kiefer Sutherland új sorozata – mutatjuk a magyar hangokat

2019. február 26. 14:00 - emTV.hu

Márciusban az AXN-en bemutatkozik egy új hős, akinek legfőbb fegyvere a hatalom: az újdonsült politikai dráma sorozatban, A kijelölt túlélő (Designated Survivor) című politikai drámasorozatban Kiefer Sutherland játssza Tom Kirkmant, aki egyik napról a másikra, teljesen felkészületlenül az Egyesült Államok elnökévé válik.

axn_akijelolttulelo_ks.jpg

Tom Kirkman (Kiefer Sutherland, magyar hangja: Csankó Zoltán), a jelentéktelen városfejlesztési és lakásügyi miniszter olyan helyzetbe kerül, amelyre esélye sem volt felkészülni: egy katasztrofális merénylet következtében életét veszti az Egyesült Államok elnöke és az összes többi felettese, így ő marad a politikai hierarchia csúcsán, neki kell beülnie az elnöki székbe. A kijelölt túlélő az ő történetét mutatja be, azt, hogy hogyan képes egy ismeretlen kabinettag a világ egyik vezetőjévé válni, miközben minden erejével azon dolgozik, hogy kiderítse, ki áll az elnök és körének meggyilkolása mögött.

axn_akijelolttulelo_szinkronlista.jpgKiefer Sutherland oldalán feltűnik a Kaliforgiából ismert Natascha McElhone (magyar hangja: Zakariás Éva) és a Dr. House Kutner doktora, Kal Penn (magyar hangja: Welker Gábor) is.

A kijelölt túlélő premier
március 12. kedd 21:00
AXN

emTV.hu // SPT // ACG

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2414654059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása