Anya: új török dráma a TV2 műsorán

2019. augusztus 09. 11:40 - emTV.hu

Megható történet kezdődik a TV2 műsorán hétfőn délután: a megszokott szerelmi szálak helyett ezúttal egy nehéz sorsú kislányért izgulhatnak a nézők, ugyanis új török sorozat váltja a Madárkát hétfőtől a TV2-n. Az Anya című díjnyertes széria olyan fajsúlyos témákra mutat rá, mint a gyermekbántalmazás vagy a családon belüli erőszak.

tv2_anya.jpeg

A történet a hétéves Melekről szól, aki nehéz körülmények között él. Apja meghalt, édesanyja pedig inkább az aktuális pasijával törődik, mintsem vele. Egy fiatal tanárnő felfigyel a kislányra, rájön, hogy nevelőapja bántalmazza a gyermeket. Hiába szólnak azonban a családsegítőknek, nincs bizonyíték, mivel az édesanya megtagad minden együttműködést, így az iskola, a tanárok tehetetlenek. Ekkor jön a merész döntés: a tanárnő a kislány belegyezésével megrendezi a halálát és együtt elköltöznek Isztambulba, ahol a tanárnő saját gyermekeként mutatja be a családjának a kislányt. Természetesen a lány igazi anyja nem nyugszik bele gyermeke halálába és nem adja fel a keresést...

A tanárnő szerepében Törökország egyik népszerű színésznőjét, Cansu Deret láthatják. De Vahide Percin is ismerős lehet a magyar nézők számára a Ferihából.

Az Anya történetét a televíziós szakma is díjazta: két éve a Tokyo Drama Awardson Special Awarddal tüntették ki a produkció stábját, míg a Golden Butterfly Awardson a kislányt alakító Beren Gökyildiz játékát ismerték el.

A sorozathoz közkedvelt magyar színészek adták a hangjukat: többek között Németh Borbála, Kovács Nóra, Csikos Léda, Majsai Nyilas Tünde, Mészáros András, Fehér Tibor, Dobó Enikő, Csuha Borbála, Bencze Ilona.

Anya premier
augusztus 12. hétfő 16:45
további epizódok: minden hétköznap
TV2

emTV.hu // TV2

komment
Címkék: TV2 Premier Anya

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1715002334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása